HomeΣΠΟΡΤο πρωί η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Το πρωί η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Ολοκληρώνεται το πρωί της Πέμπτης (08:30) η -επί Κρητικού εδάφους- προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου ( 20:30) με τον ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα ανακοινωθεί η αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει για την προπόνηση της Τετάρτης:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου  με τον ΠΑΟΚ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τον Felipe Souza, που ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τελικό παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση επί Κρητικού εδάφους έχει προγραμματιστεί για τις 08:30 το πρωί  στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση