HomeHL-SportsΝίκος Κοροβέσης: «Δεν μπορώ να ακούω για αδιάφορα παιχνίδια»

Νίκος Κοροβέσης: «Δεν μπορώ να ακούω για αδιάφορα παιχνίδια»

Ο Νίκος Κοροβέσης, μίλησε για την παρουσία του ΟΦΗ στα play off της Super League δηλώνοντας πως δεν μπορεί να ακούει για αδιάφορα παιχνίδια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε στον «ΣΚΑΪ Γαύδος»:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ: «Κάναμε από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια. Δεν παίξαμε όπως έχουμε μάθει να παίζουμε. Είχαμε πολύ κακή απόδοση. Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και εμείς δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι περισσότερο. Αν έμπαινε η ευκαιρία μας με το δοκάρι ίσως άλλαζαν τα πράγματα».

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα για τον ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να ακούω τη φράση «αδιάφορο παιχνίδι». Τα ματς των play off είναι ματς που περιμέναμε να τα παίξουμε. Έγινε όλη αυτή ιστορία με την καραντίνα, που επηρεάζει τους πάντες και ειδικά εμάς που έχουμε μικρότερο ρόστερ, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θεωρώ ότι αυτά παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε».

Για το πλασάρισμα του ΟΦΗ στα play off: «Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν χαροποιούμε τον κόσμο μας. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια βέβαια. Εμείς όμως δημιουργήσαμε τις υψηλές απαιτήσεις στον κόσμο μας. Εμείς είμαστε για να δεχόμαστε την κριτική. Απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, αλλά χρειάζεται υπομονή».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι μπορεί να κάνει. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που πρέπει να υπηρετούμε με κάθε αντίπαλο. Πάμε για τη νίκη σε όλα τα ματς. Θα πάμε στη Θεσσαλονικη για το καλύτερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι φέτος ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες, μερικούς μήνες μετά το «δραματικό» μπαράζ παραμονής με τον Πλατανιά: «Οι παίκτες κατά τα 7/11 είναι ίδιοι με πέρυσι και αυτό δείχνει τη σωστή δουλειά και τη σωστή νοοτροπία της ομάδας. Υπάρχει σωστή σειρά προτεραιοτήτων και σωστό πλάνο στο γήπεδο. Έχουν συμβάλλει όλοι από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο. Όλα είναι αποτέλεσμα καλής δουλειάς και, ως γνωστόν, όποιος δουλεύει ανταμείβεται».

Για την Ευρώπη και το νέο εγχείρημα του ΟΦΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Γίνεται μια νέα αρχή. Με τον πρώτο αντίπαλο θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη» χρυσή ιστορία»του ΟΦΗ στην Ευρώπη. Το πλάνο του ΟΦΗ είναι πρωτόγνωρο εξάλλου για τα ελληνικά δεδομένα. Ο ΟΦΗ παντού πάει για την νίκη, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το δικό του μέλλον: «Ανήκω στον ΟΦΗ, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι πολύ καλά στον ΟΦΗ, έχω ηρεμήσει και κοιτάζω να βελτιώνομαι συνεχώς. Ελπίζω σύντομα να βρούμε ξανά τα πατήματά μας στα Play off».

Διαφήμιση
Διαφήμιση