HomeHL-Lifestyle«Θα πρέπει να με θεωρείς πολύ ανόητο» -Τα αμήχανα λόγια του Ουίλιαμ

«Θα πρέπει να με θεωρείς πολύ ανόητο» -Τα αμήχανα λόγια του Ουίλιαμ

Στην πρώτη συνάντηση με την Κέιτ Μίντλετον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εννέα χρόνια γάμου έκλεισαν τον Απρίλιο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για πρώτη φορά στους διαδρόμους του πανεπιστημίου St. Andrews, όπου φοιτούσαν το 2001 στη Σκωτία. Οι δυο τους έμεναν στην ίδια φοιτητική εστία και έγιναν γρήγορα φίλοι.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο της αγγλικής εφημερίδας Mirror, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν μια αμήχανη στιγμή την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους. Οπως αναφέρει ο Tom Quinn, δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε τόση μεγάλη αγωνία να μιλήσει στην Κέιτ Μίντλετον που σκόνταψε μπροστά της.

«Ωχ, αυτή πρέπει να ναι μια τραγική αρχή. Πρέπει να με θεωρείς πολύ ανόητο» φέρεται να είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον όταν την συνάντησε για πρώτη φορά, όπως αναφέρει ο Tom Quinn στο ντοκιμαντέρ «William & Kate: Too Good To Be True?».

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε το 2004, όταν η Κέιτ πήγε διακοπές για σκι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Ελβετία. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 29 Απριλίου του 2011 στο αββαείο του Ουέστμίνστερ με 1.900 εκλεκτούς καλεσμένους, όπου η νύφη έλαμπε στο λευκό μάξι νυφικό της, δημιουργία του αγαπημένου της οίκου, Alexander McQueen.

Την ίδια ώρα η ίδια η Κέιτ Μίντλετον έχει αποκαλύψει στο BBC στην εκπομπή της μαγείρισσας – θρύλου Μαίρη Μπέρι  πως ο νεαρός τότε πρίγκιπας συνήθιζε να της μαγειρεύει όλων των ειδών τα φαγητά προκειμένου να την «ρίξει» προσθέτοντας πως η μπολονέζ ήταν ένα από τα πιάτα που μαγείρευε καλύτερα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον διατηρούσαν σχέση περίπου εννέα χρόνια, πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση