HomePost ItΘετικά νέα, αλλά με αστερίσκους από την Κυβέρνηση για τη χερσαία ζώνη

Θετικά νέα, αλλά με αστερίσκους από την Κυβέρνηση για τη χερσαία ζώνη

Τι απάντησε ο Υφυπουργός Οικονομικών στον Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Συζητήθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου, η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα του Ηρακλείου, προς το Δήμο Ηρακλείου.

Κατά τη διαδικασία της συζήτησης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεζυρόπουλος δήλωσε – για πρώτη φορά – ότι υπάρχει πολιτική βούληση από την πλευρά της Κυβέρνησης για να συνεχίσει η διαδικασία που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και να αποδοθεί τμήμα της χερσαίας ζώνης στους πολίτες του Ηρακλείου. Ταυτόχρονα όμως, αναφέρθηκε και στο πλήθος των Υπουργείων και των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία, αποφεύγοντας να δεσμευτεί με χρονοδιαγράμματα.

«Οι πιέσεις φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς και η Κυβέρνηση δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που ξεκίνησε να υλοποιείται επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από προσωπική δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Φυσικά και υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά, είμαστε όμως αποφασισμένοι να μην επαναπαυτούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια με κάθε πρόσφορο τρόπο, έτσι ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης να πάρουν αυτό που τους αξίζει και το λιμάνι του Ηρακλείου, να περιοριστεί μέσα από τα κάγκελα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση