HomeΕΛΛΑΔΑΑιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Αιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, από τον δικό σου χώρο στον δικό σου χρόνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έως τις 30 Ιουνίου 2020 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται από κάθε ενδιαφερόμενο για σπουδές εξ αποστάσεως, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, αιτήσεις εισδοχής στα τέσσερα (4) Προπτυχιακά και είκοσι (20) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 σε επιστημονικά πεδία των τριών Σχολών του: Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης.

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης («Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων σπουδών του, καθώς και Προγράμματα Κατάρτισης σύντομης διάρκειας.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά πανεπιστήμια, είναι το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

 Προσφέρει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους, όσοι το επιθυμούν, να αποκτήσουν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Όλα τα προσφερόμενα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

 Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η εξειδίκευσή του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι σύγχρονες τεχνολογίες μάθησης, τα καινοτόμα εργαλεία τηλεκπαίδευσης και η ποιοτική, εξ αποστάσεως μαθησιακή εμπειρία, για την οποία βραβεύθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Education Leaders Awards 2019.

Η φυσική παρουσία των φοιτητών απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων/μαθημάτων, σε εξεταστικά κέντρα που οργανώνονται στον τόπο διαμονής τους (Κύπρος, Ελλάδα -Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη).

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για εισδοχή στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να  επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]anikto_panepistimio_kyprou_logo-777x437-1

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση