HomeHL-9Σήμερα η δίκη του γιατρού για το «φακελάκι»

Σήμερα η δίκη του γιατρού για το «φακελάκι»

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου προκειμένου να δικαστεί αναμένεται να καθίσει σήμερα ο γιατρός του ΠαΓΝΗ που κατηγορείται ότι ζήτησε και έλαβε φακελάκι από ασθενή που είχε χειρουργήσει λίγες ημέρες πριν.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβρη όταν συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία ασθενή εναντίον του. Ο γιατρός αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για «σκευωρία».

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του νοσοκομείου τον περασμένο Δεκέμβρη έθεσε σε αργία για έξι μήνες τον γιατρό, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση του στα δικαστήρια.

Το ιστορικό της σύλληψης

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός απαίτησε χρηματικό ποσό σε «φακελάκι», για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε κατόπιν γραπτής καταγγελίας του ασθενή και αφού ο τελευταίος του έδωσε προσημειωμένα χρήματα.

«Το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή», είχε αναφέρει από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση