HomeΣΠΟΡΜάσιμο Καρέρα: «Η συγκέντρωση μας έδωσε τη νίκη»!

Μάσιμο Καρέρα: «Η συγκέντρωση μας έδωσε τη νίκη»!

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο κέρδισε η ομάδα του, αναφέρθηκε στον Ολιβέιρα και υπογράμμισε τη χαρά του για το τρίποντο στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος και χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Μάσιμο Καρέρα με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην Κρήτη όπως ο ίδιος άλλωστε υπογράμμισε στις δηλώσεις του και αφού πρώτα εξήγησε ότι τίποτα και ποτέ δεν είναι εύκολο κάτι στο ποδόσφαιρο:

«Εύκολο δεν είναι ποτέ στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι η συγκέντρωση ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι δεν έδωσε ευκαιρίες στον αντίπαλο και είναι συγκεντρωμένη στο ματς».

Στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής ανέλυσε: «Πάντα το ποτήρι εγώ μισογεμάτο το βλέπω, χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, κάναμε λάθη που πρέπει να βελτιωθούμε.

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας», για να καταλήξει εστιάζοντας (έπειτα από σχετική ερώτηση) στον Νέλσον Ολιβέιρα:

Είναι ένας φυσικός επιθετικός διαφορετικός επιθετικός, όπως είπα και τις προάλλες δεν τον έβαλα από την αρχή γιατί φοβόμουν να ρισκάρω.

Διαφήμιση
Διαφήμιση