HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας»

Γιώργος Σίμος: «Να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής των Κρητικών μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από την ΑΕΚ, αλλά όπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά ο Σίμος ανέφερε τα εξής: «Έγινε μια δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος.

Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά».

Για το αν έπαιξε ρόλο πως η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο: «Και εμείς έχουμε το προσωπικό μας κίνητρο το οποίο είναι να μεγαλώσουμε ως ομάδα. Κάναμε την υπέρβαση μας αλλά δεν σταματάμε εδώ. Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο χάνοντας.

Όπως και στο ματς με τον Άρη μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας».

Για τα νέα παιδιά που μπήκαν στο ματς: «Πρέπει να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο. Ο Βαγγέλης παίρνει ευκαιρίες και θα πάρει κι άλλες μέχρι το τέλος.

Όπως κι άλλα παιδιά. Θέλουμε το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο στην ομάδα και να πλαισιώνεται από ποιοτικούς ξένους παίκτες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση