HomeHL1-GreeceΜυστήριο με την αρπαγή της Μαρκέλλας: Ερευνες στο οικογενειακό περιβάλλον

Μυστήριο με την αρπαγή της Μαρκέλλας: Ερευνες στο οικογενειακό περιβάλλον

Mελετούν υλικό από κάμερες οι Αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος καλό, όλα καλά για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, όμως η ΕΛΑΣ επικεντρώνεται στο να εντοπίσει ποια γυναίκα άρπαξε την μικρή και ποιοι την έκρυβαν μέχρι και χθες το πρωί.

Οι έρευνες συνεχίζονται από χθες το πρωί που εντοπίστηκε η 10χρονη στην Καλαμαριά και πλέον αυτές εστιάζουν στο οικογενειακό περιβάλλον της. Οι αξιωματικοί αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, ενώ αντλούν υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων.

«Όλοι είμαστε ύποπτοι, ακόμη κι εγώ» είχε πει νωρίτερα ο αδερφός της, που κατέθεσε στις αρχές.

Η Μαρκέλα, που εντοπίστηκε στις 8.40 το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, μετά από 40 περίπου ώρες εξαφάνισης έχει πλέον οδηγηθεί σε νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή το κοριτσάκι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Στο νοσοκομείο θα γίνει ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα, ενώ οι μαρτυρίες όσων την αντίκρισαν σοκάρουν. Η Μαρκέλλα τους είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανείς κακώσεις.

Παιδοψυχολόγοι στο πλάι της Μαρκέλλας

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στη μικρή παιδοψυχολόγοι τόσο για να τη στηρίξουν, αλλά και για να αντλήσουν πληροφορίες που θα ρίξουν «φως» στην έρευνα των αρχών. Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν αν όντως η γυναίκα που την κρατούσε της έδωσε χρήματα.

Ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση