HomeΕΛΛΑΔΑΒιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Νέα στοιχεία τη Δευτέρα – Η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα

Βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Νέα στοιχεία τη Δευτέρα – Η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα

«Τής είπα ότι εδώ χρειάζεται μόνο η αλήθεια έτσι θα βοηθήσει τον εαυτό της αλλιώς δε θα μπορέσω κι εγώ να τη βοηθήσω, ο ρόλος μου μετά θα είναι πολύ περιορισμένος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Την αποκάλυψη ότι οι αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει τη χώρα, έκανε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης.

«Τη Δευτέρα θα εισφερθουν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση… τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων τα στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι η 35χρονη αρνείται την πραγματικότητα: «Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ… Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω σήμερα (Σάββατο) και αύριο που θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δε με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί.

«Τής είπα ότι εδώ χρειάζεται μόνο η αλήθεια, έτσι θα βοηθήσει τον εαυτό της, αλλιώς δε θα μπορέσω κι εγώ να τη βοηθήσω, ο ρόλος μου μετά θα είναι πολύ περιορισμένος» εξήγησε.

Με ενδιαφέρει, πρόσθεσε ο κ. Κεχαγιόγλου, ότι υπάρχει ένα τραγικό θύμα που θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτού που έπαθε σε ολόκληρη τη ζωή της. Έχει μεγάλη σημασία εφόσον εμπλέκεται και το υπόβαθρο το ψυχολογικό της εμπλοκής της. Αν ενέπλεκε ποιο το κίνητρο, ήταν ζήλια; φόβος ήταν πάθος; Ερωτική κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει;

«Κρατώ εγώ την άποψη της ΕΛΑΣ προς το παρόν» σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο ότι «πολύ καλά δεμένες και εξαιρετικά δομημένες υποθέσεις κατέρρευσαν στην πορεία προς το ακροατήριο ή στο ίδιο το ακροατήριο όποτε ας είμαστε επιφυλακτικοί για έκφραση βεβαιοτήτων σε αυτή την υπόθεση».

«Είναι κατά τη γνώμη μου είναι λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση» εκτίμησε ο δικηγόρος.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση