HomeHL-TOPΠώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα -Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την εντόπισε εξουθενωμένη

Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα -Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την εντόπισε εξουθενωμένη

«Mην πάρετε την Αστυνομία» του είπε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ καλά νέα σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά. Η ανήλικη περπατούσε μόνη της και έδειχνε ταλαιπωρημένη και εξουθενωμένη, ένας άνδρας την ρώτησε τι κάνει μόνη της με σχολική τσάντα ημέρα που δεν λειτουργούν τα σχολεία και η ίδια απάντησε «θέλω να πάω σπίτι μου».

Ο άνδρας την ρώτησε που μένει και πως την λένε και αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για το κορίτσι που έδειχναν αυτές τις ημέρες όλα τα ΜΜΕ ότι αναζητούσαν οι Αρχές από την Πέμπτη.

Ωστόσο, η μικρή του είπε «να μην καλέσει την Αστυνομία», προφανώς τρομαγμένη από όσα βίωσε. Αμέσως ο άνδρας ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και η Μαρκέλλα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα- Δείτε το βίντεο με όσα δηλώνει ο κ.Οικονόμου στο thestival:

https://www.youtube.com/watch?v=qdIKSLeSi2s

Η 10χρονη μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία μάλιστα έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

Η μικρή Μαρκέλλα, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά, για τα οποία η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι περούκα.

«Ελα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φέρεται να είπε μία άγνωστη στη 10χρονη Μαρκέλλα λίγο μετά το σχολείο και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της όπως είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN TV η μητέρα της μικρής που έχει εξαφανιστεί.

Η Δήμητρα Χατζηλεμονιά επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της.

«Ήρθαν συμμαθητές της Μαρκέλλας από το σχολείο και είπαν ότι κάποια κυρία από το στενό Καισαρείας 38 πήρε το παιδί. Δηλαδή το φώναξε να το ρωτήσει κάτι και το πήρε μαζί της», είπε η μητέρα του κοριτσιού που αγνοείται και εξήγησε ότι τα στοιχεία αυτά τα έδωσε συμμαθητής της Μαρκέλλας. «Το παιδί δεν ήρθε στο σπίτι, το πήρε αυτή η γυναίκα και έφυγε λέγοντας “έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά”» συνέχισε η μητέρα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση