HomeHL-SportsΑντριάν Σαρδινέρο: «Εχω μιλήσει με τον ΟΦΗ, ξέρω για την πόλη και την ομάδα»

Αντριάν Σαρδινέρο: «Εχω μιλήσει με τον ΟΦΗ, ξέρω για την πόλη και την ομάδα»

Ο 30χρονος Ισπανός χαφ όχι μόνο έδειξε θετικός ώστε να γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ», αλλά και σχολίασε πως μαζεύει πληροφορίες για τον σύλλογο και το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «κάδρο» του ΟΦΗ βρίσκεται ο Αντριάν Σαρδινέρο και οι κρητικοί… βλέπουν (πολύ) «ζεστά» την περίπτωση του Ισπανού ακραίου.

Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά η ουσία είναι πως όσο περνά ο καιρός, τόσο και θα αυξάνονται οι πιθανότητες ώστε ο 30χρονος εξτρέμ να γίνει κάτοικος Ηρακλείου.

«Εχω μιλήσει με τον ΟΦΗ. Εχω κάνει επαφές με τον σύλλογο., αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Συνεπώς δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να πω περισσότερα.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θεωρώ πως θα ξέρουμε τι θα συμβεί», είπε ο Σαρδινέρο στο gazzetta.gr και αυτόματα στην… εξίσωση της υπόθεσης μπαίνει και το γεγονός πως ο παίκτης βλέπει ως θετική εξέλιξη για εκείνον το ενδεχόμενο να αγωνίζεται του χρόνου στο «Γεντί Κουλέ».

Με θητεία από το 2014 στην Κύπρο, αρχικά με την ΑΕ Λεμεσού και μετά με τον Απόλλωνα Λεμεσού, εύλογα μπορεί άνετα να συλλέξει για την ομάδα όσες πληροφορίες χρειάζεται.

Αλλωστε ο Περικλής Παπαπαναγής, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, τον είχε ποδοσφαιριστή στο Τσίρειο, όπου μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον Φώτη Παπουλή, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον σύλλογο.

Παράλληλα στην Κρήτη βρίσκεται από τον περασμένο Γενάρη ο Ζοάο Βίκτορ, για μία πενταετία αντίπαλός του στο νησί της Αφροδίτης με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Και φυσικά αρκετοί άλλοι.

«Γνωρίζω αρκετά άτομα που έχουν περάσει από τον ΟΦΗ και έχω ρωτήσει και για την ομάδα, αλλά και για την πόλη», μας είπε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση