HomePost ItΕυχές Μιχάλη Κοκολάκη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές

Ευχές Μιχάλη Κοκολάκη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές

Τι αναφέρει ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, με εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις δυνατότητές σας, χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα» αναφέρει στις ευχές του για τους μαθητές που δινουν πανελλαδικές ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλης Κοκολάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που ξεκινάτε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει με την εισαγωγή σας στις σχολές που επιθυμείτε, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι για εσάς το πρώτο, ούτε το τελευταίο σκαλοπάτι. Είναι, ωστόσο, ένα σημαντικό βήμα, σε μια όμορφη διαδρομή που ανοίγεται μπροστά σας, γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, με εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις δυνατότητές σας, χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα. Η ζωή είναι μπροστά σας, είστε το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε, ως κοινωνία, να διαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Καλή δύναμη και θερμές ευχές και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και γονείς, που ως άξιοι συμπαραστάτες, στηρίζουν τους μαθητές μας σε αυτήν την προσπάθεια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση