HomeHL-9Νίκησε τον κορωνοϊό η 63χρονη από την Αργεντινή – Επιστρέφει στην πατρίδα της

Νίκησε τον κορωνοϊό η 63χρονη από την Αργεντινή – Επιστρέφει στην πατρίδα της

Νοσηλεύτηκε στο Βενιζέλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νίκησε τον κορωνοϊό η 63χρονη γυναίκα από την Αργνεντινή που νοσηλευόταν για πάνω από δύο μήνες στην Κρήτη καθώς είχε προβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η ίδια εμφανίζεται ευγνώμων για τις υγειονομικές υπηρεσίες που έλαβε στο νησί και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο αλλά και σε κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης στα Χανιά όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα καθώς είχε εμφανίσει κινητικά προβλήματα.

Η 63χρονη Σίλβια, έπειτα από τόσον καιρό επιστρέφει πλέον στην πατρίδα της απόλυτα υγιής.

Το χρονικό

Στις 22 Μαρτίου η 63χρονη Σίλβια εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού την ώρα που απολάμβανε τις διακοπές της σε κρουαζιερόπλοιο που βρισκόταν νότια της Κρήτης.

Η ίδια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και αμέσως εισήχθη στην Εντατική καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα βρισκόταν σε καταστολή για 23 ημέρες ωστόσο εξαιτίας της βελτίωσής της οι γιατροί την «ξύπνησαν» και συνέχισαν να την παρακολουθούν στενά.

Στις 13 Ιουνίου η Σίλβια παίρνει εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και εν μέσω χειροκροτημάτων της κάνουν εισαγωγή στην Πνευμονολογική Κλινική.


Εκεί έμεινε για 14 περίπου ημέρες με την υγεία της να χαρακτηρίζεται καλή και να λαμβάνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εξαιτίας όμως της πολύμηνης παραμονής της σε κρεβάτι παρουσίασε κάποια κινητικά προβλήματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Βενιζέλειο σε Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στα Χανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση