HomeΕΛΛΑΔΑΑνοικτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Αναβλητικότητα» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Αναβλητικότητα» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε στη διάθεσή μας. Η σωστή αξιοποίησή του είναι το κλειδί για να φτάσει ο άνθρωπος στην κατάκτηση των στόχων του και στην επιτυχία.

Η εκμάθηση τεχνικών για καλύτερη διαχείριση του χρόνου με διάφορες εύκολες στρατηγικές, αλλά και τρόπων αντιμετώπισης της αναβλητικότητας ανάλογα με τους παράγοντες που την προκαλούν είναι τα κύρια θέματα που θα αναπτύξει η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος σε τηλε-σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Αναβλητικότητα».

Το τηλε-σεμινάριο, το οποίο διοργανώνει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 18:00.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά και διαδικτυακά, αφού συνδεθεί ελεύθερα στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στο https://tinyurl.com/wadjxc8.

 Η Νάταλυ Λούμπα είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος εγγεγραμμένη στο μητρώο ψυχολόγων Κύπρου (Αρ. Μητρώου: 515).

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης παραμονής της στη Βιέννη εργάστηκε σε κλινικές ψυχικής υγείας και έχει διδάξει μαθήματα ψυχολογίας σε ινστιτούτα ανώτερης εκπαίδευσης.

Στο παρόν στάδιο, εργάζεται ως ψυχολόγος στον ιδιωτικό τομέα και συνεργάζεται με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις διδακτορικές της σπουδές με θέμα την επιστήμη της ψυχοθεραπείας.

thleseminario_timemanagement_18-06-2020

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση