HomeHL1-GreeceΕπίθεση με βιτριόλι: Το προφίλ της 35χρονης – Η ερωτική αντιζηλία και ο ρόλος του Facebook

Επίθεση με βιτριόλι: Το προφίλ της 35χρονης – Η ερωτική αντιζηλία και ο ρόλος του Facebook

Ποια είναι η εντυπωσιακή 35χρονη που θεωρείται ως η βασική ύποπτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι που, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
untitled-1
Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε σοβαρά την επαφή τους. Ο συγκεκριμένος άντρας άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ιστορία που ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά πρόκειται για υπόθεση που κρατάει μήνες.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 35χρονη με τον αδερφό της μίλησαν στο protothema.gr και είπαν ότι «το τελευταίο διάστημα δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά της». «Δεν είχε απασχολήσει, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τον αδερφό της, μας είχε πει ότι δούλευε σε συμβολαιογραφείο». «Ήταν πολύ περιποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν με φόρμες» είπε άλλη ένοικος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση