HomePost ItΝίκος Ηγουμενίδης: Στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό στην Αθήνα

Νίκος Ηγουμενίδης: Στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό στην Αθήνα

«Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Στη συγκέντρωση των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό στο Υπ. Εργασίας στην Αθήνα έδωσε σήμερα το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης για να στηρίξει τους εργαζόμενους στον κλάδο που διαμαρτύρονται ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και καταγγέλλουν εκατοντάδες απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνομίλησε με τους εργαζόμενους από την Κρήτη που έφθασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, και μαζί με συναδέλφους του βουλευτές στήριξε τα αιτήματα των εργαζομένων.

ig-3

Ο Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε σχετικά: «Έξω από το Υπουργείο Εργασίας σήμερα, η δυναμική κινητοποίηση των εργαζομένων στο χώρο του τουρισμού και επισιτισμού, με την ιδιαίτερη παρουσία και των κρητικών σωματείων, βάζει στο επίκεντρο την ανάγκη να στηριχθούν τα αιτήματα και το κεντρικό σύνθημα ««Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα» που αποκτά σήμερα ειδική σημασία. Τα αιτήματα των εργαζομένων, από την καθολική εφαρμογή των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων στα ξενοδοχεία μέχρι την ανάκληση όλων των απολύσεων, είναι επιτακτικό να εισακουστούν και να δικαιωθούν. Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες».

ig-2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση