HomeΕΛΛΑΔΑΠλακιωτάκης: Η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

ΔήλωσειςΥπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Μυτιλήνη την οποία επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που καθημερινά, νύχτα και μέρα, επιχειρούν στο Ανατολικό Αιγαίο, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να επαινέσω και να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, άλλα και των Ελλήνων πολιτών, προς τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την τεράστια προσφορά τους στην προάσπιση των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας.

Το Λιμενικό Σώμα ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και με επιπρόσθετο προσωπικό, συνεχίζει είτε με είτε χωρίς κορωνοιό, να βρίσκεται σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και προασπίζει τα θαλάσσια σύνορα μας σεβόμενο πάντα τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Όταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις της, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Σε αυτή την κατεύθυνση, με τη βοήθεια των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε».

Τον κ. Πλακιωτάκη συνοδεύουν στην Μυτιλήνη η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Θεόδωρος Κλιάρης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση