HomeHL-9Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς χωρίς ευτυχώς τραυματίες

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς χωρίς ευτυχώς τραυματίες

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο επεισόδιο καταγράφηκε στην Κρήτη με πυροβολισμούς χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Χάρακα του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ συγχωριανών.

Σύμφωνα με την καταγγελία δύο άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον ενός και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού εντοπίστηκαν οι δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ακολούθησε η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για την εξερεύνηση του χώρου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση