HomeΕΛΛΑΔΑΚοζάνη: Πέντε κρούσματα κορωνοϊού -Ανάμεσά τους ένας στρατιωτικός

Κοζάνη: Πέντε κρούσματα κορωνοϊού -Ανάμεσά τους ένας στρατιωτικός

Μέσα σε δύο ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνεις τις υγειονομικές αρχές, καθώς πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο διήμερο στην Κοζάνη.

Πρόκειται για δύο στρατιωτικούς, έναν 53χρονο και ένα ζευγάρι που επέστρεψε οδικώς από την Τσεχία, ενώ είχε ταξιδέψει και στην Αγγλία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος μετέβη στη γενέτειρά του, σε χωριό της Κοζάνης, από την Πρέβεζα.

Παράλληλα, θετικός στον κορωνοϊό είναι ένας στρατιωτικός από την Κοζάνη. Ο άνδρας βρέθηκε θετικός κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια διεγνώσθη θετικός και ο στρατιωτικός γιατρός που τον εξέτασε. Και οι δύο είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Κορωνοϊός: Θετικό ζευγάρι που είχε ταξιδέψει στην Τσεχία

Ζευγάρι που είχε στην Τσεχία βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Ο 66χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ η σύζυγός του εμφανίζει συμπτώματα, αλλά ήπια. Το kozanimedia μεταδίδει ότι 66χρονος είχε επισκεφθεί τη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια την Τσεχία, ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση