HomeHL-9Αγίου Πνεύματος: Κλειστά σχολεία και τράπεζες – Δείτε ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα κανονικά

Αγίου Πνεύματος: Κλειστά σχολεία και τράπεζες – Δείτε ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα κανονικά

Κλειστές σήμερα και οι δημόσιες υπηρεσίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αργία του Αγίου Πνεύματος δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα πράγμα που σημαίνει πως πολλά καταστήματα, όπως τα σούπερ μάρκετ, θα είναι σήμερα ανοιχτά με εξαίρεση αυτά που οι οικείοι εμπορικοί σύλλογοι έχουν αποφασίσει διαφορετικά.

Αθήνα, Πειραιάς και Ηράκλειο θα κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους, όμως αυτό δεν θα ισχύσει για τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, με τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά.

Ποιες υπηρεσίες δεν λειτουργούν

Κλειστά, όπως κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη γιορτή, θα είναι τα σχολεία, ενώ και τα καταστήματα των τραπεζών δεν λειτουργούν. Υπηρεσίες των τοπικών αυτοδιοικήσεων επίσης δεν θα λειτουργούν σήμερα, ενώ αρκετές υπηρεσίες όπου υπάρχουν κλαδικές συμβάσεις, δεν θα λειτουργήσουν επίσης σήμερα. Βιβλιοπωλεία, διαγνωστικά κέντρα, δημοσιογράφοι περιοδικών, θυρωροί, καπνοβιομηχανίες, ξυλέμποροι, ναυτιλιακά πρακτορεία, κλινικές, τεχνικοί ραδιοφώνου, φροντιστήρια κ.α. είναι μερικές από τις υπηρεσίες που δεν θα λειτουργήσουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση