HomeHL-GreeceΔημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 21,7% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 21,7% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερή πρωτιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΝΔ διατηρεί σταθερό μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα τα εποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinion Poll η διαφορά διαμορφώνεται στο 21,7%

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παρασκήνιο» στο ερώτημα «αν προέκυπτε θέμα εκλογών και ψηφίζαμε την ερχόμενη Κυριακή, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;», τα κόμματα καταλαμβάνουν:

ΝΔ 41,5%,

ΣΥΡΙΖΑ 19,8%,

ΚΙΝΑΛ 5,2%,

ΚΚΕ 4,8%,

Ελληνική Λύση 3,6%,

ΜέΡΑ25 2,7%

Εντυπωσιακή η διείσδυση Μητσοτάκη σε όλα τα κομματικά ακροατήρια

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ερευνών της εταιρείας, Ζαχαρία Ζούπη, «εντυπωσιακή είναι η διείσδυση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλα τα κομματικά ακροατήρια. Είναι πολύ χαρακτηριστικό, ότι το 19.5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 65.2% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ εμπιστεύονται το Σχέδιο Μητσοτάκη για τη αντιμετώπιση της Οικονομικής κρίσης. Το 25.1% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 87.2% του ΚΙΝΑΛ προτιμούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό. Ο λόγος των κομμάτων της Αντιπολίτευσης δείχνει αδύναμος να φθείρει τον Πρωθυπουργό. Η επιμονή στην καταγγελία και τακτικές που δοκιμάστηκαν δεν δείχνουν να μην έχουν αποτέλεσμα».

Τα ευρήματα της έρευνας την ίδια ώρα, δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις θετικότερες γνώμες των πολιτών ως αρχηγός κόμματος. Συγκεκριμένα

Το 69,4% έχει θετική γνώμη για τον πρόεδρο της ΝΔ

Το 33% συγκεντρώνει ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Η Φώφη Γεννηματά το 31,7%

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ το 20,4%

Ο Γιάνης Βαρουφάκης το 12,9%

και ο Κυριάκος Βελόπουλος το 10,8%

Ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Στην απάντηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, το 56% απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 19,2%, ενώ η απάντηση κανένας από τους δύο καταλαμβάνει 20,3%.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση