HomeHL-9Αρναουτάκης: Υπέγραψε την σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 5χ5 της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ποσειδών»

Αρναουτάκης: Υπέγραψε την σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 5χ5 της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ποσειδών»

Προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 του «Ναυτικού Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Ο Ποσειδών» στην συνοικία των Πατελών στο Ηράκλειο, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και στην υπογραφή της σύμβασης, στη Περιφέρεια από τον Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη, παρόντες ήταν: ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Σφακιωτάκης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παγωμένος, ο επίτιμος Πρόεδρος Μιχάλης Τζιράκης, τα στελέχη της ομάδας Αντώνης Βλαχάκης, Μανόλης Μπινιχάκης, Ηρώ Αλεξάκη, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και Μάνος Γωνιανάκης, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας »ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α.Ε.» Αντώνης Αβραμίδης.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για την στήριξη-ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια στο πλαίσιο της πολιτικής της δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλη την Κρήτη ενώ μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 25 γήπεδα και το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Παράλληλα ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης και ιδιαίτερα τον κ. Γωνιανάκη που εκπόνησε την μελέτη για την κατασκευή του γηπέδου.

Το έργο

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεσθούν αφορούν στην κατασκευή νέου αγωνιστικού χώρου με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, που θα είναι δίχρωμος.

Στο γήπεδο θα γίνουν εργασίες υπόβασης (στραγγιστήρια) με αδρανή υλικά για να δοθούν οι κλίσεις, ώστε να μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να υποδεχτεί τον συνθετικό χλοοτάπητα σε σταθερή επιφάνεια.

Επίσης θα γίνει η κατασκευή καναλιών αποστράγγισης εξωτερικών χώρων και θα τοποθετηθούν προβολείς νέας τεχνολογίας LED, για εξοικονόμηση ενέργειας, σε νέους χαλύβδινους ιστούς φωτισμού γηπέδου με βραχίονα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση