HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει απαιτήσεις και προσδοκίες στα πλέι οφ»

Γιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει απαιτήσεις και προσδοκίες στα πλέι οφ»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για το ματς της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ που έρχεται με τον Άρη και για τους στόχους των Κρητικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει κανένα απολύτως άγχος.

«Είναι παράξενο που θα παίξουμε ποδόσφαιρο ξανά μετά από τόσο καιρό. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη μέρα με προσοχή για να είμαστε όλοι υγιείς.

Όταν έχεις να παίξεις 97 μέρες πρέπει στα πρώτα ματς να είμαστε προσεκτικοί και να τα διαχειριστούμε ώριμα. Δεν έχουμε άγχος, αυτή η λέξη δεν μας ταιριάζει.

Έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες για αυτά τα ματς για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξεκινήσαμε την πρώτη αγωνιστική με τον Άρη και τώρα τυχαίνει να ξεκινάμε στην ίδια έδρα. Τώρα το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει μεγάλη σημασία.

Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε και παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε μια καλή αγωνιστική απόδοση και στο τέλος να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση