HomeHL-LifestyleΝίκος Μουτσινάς: Eχω αρχίσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσω παιδί

Νίκος Μουτσινάς: Eχω αρχίσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσω παιδί

Τι ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένος στο The2NightShow και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην συνεργάτης του, Νίκος Μουτσινάς, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

«Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Έχει μια διαδικασία», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε «Άκουσα ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το φέρει στον έναν χρόνο. Δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει. Όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία.

Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους. Ίσως αλλάξει σε μερικές η σκέψη. Θα είναι δικό σου το παιδί που θα υιοθετήσεις. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε σκάει ακριβώς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τον Νίκο Μουτσινά:

Μια πολύ ειλικρινής εξομολόγηση…

https://www.youtube.com/watch?v=kGG1qevdSyw&feature=emb_title

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση