HomeHL-SportsΗλίας Πουρσανίδης: «Έξτρα κίνητρο για ομάδες και κυβέρνηση να δούμε ξανά κόσμο στις εξέδρες»

Ηλίας Πουρσανίδης: «Έξτρα κίνητρο για ομάδες και κυβέρνηση να δούμε ξανά κόσμο στις εξέδρες»

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να βρεθεί λύση και να επιτραπεί ένας αριθμός κόσμου στις εξέδρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Ηλίας Πουρσανίδης με τους Μηνά Λυσάνδρου και Λευτέρη Αυγενάκη με θέμα την παρουσία του 20% των φιλάθλων στα γήπεδα, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την προσπάθεια που επιχειρείται.

Τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα κάτι που πρέπει να αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες όσο και για την κυβέρνηση.

«Μετά τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο μαζί με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής, να κάνουμε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα γίνεται μια κοινή προσπάθεια από τις τρεις πλευρές προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του αθλήματος, γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων.

Αυτός είναι άλλωστε και ο επόμενος στόχος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες, όσο για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει.

Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο.

Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο.

Για να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση