HomeHL-9Ρέθυμνο: Συνελήφθη 57χρονος- Έκρυβε την κοκαΐνη και τα χρήματα στη… «καβάτζα»

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 57χρονος- Έκρυβε την κοκαΐνη και τα χρήματα στη… «καβάτζα»

Κατασχέθηκαν σχεδόν 400 γραμμάρια κοκαΐνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 57χρονος Ρεθεμνιώτης συνελήφθη, το μεσημέρι, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 57χρονος να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο όπου είχε κρύψει ναρκωτικές ουσίες.

Άμεσα ακολούθησε η σύλληψη του.

img_20200601_142132

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 390 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.815 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 4 κινητά τηλέφωνα.

img_20200601_125244

Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση