HomeHL-SportsΗ Φορτούνα περιμένει προτάσεις για τον Λισάνδρο Σεμέντο

Η Φορτούνα περιμένει προτάσεις για τον Λισάνδρο Σεμέντο

Στην ολλανδική ομάδα θέλουν χρήματα και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να τους τα αποφέρει. Ενδιαφέρον (και) από Αγγλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Από την πρώτη στιγμή που διακόπηκε το ολλανδικό πρωτάθλημα, από τη Φορτούνα Σιτάρντ δεν έκρυβαν τους προβληματισμούς τους για τα νέα οικονομικά δεδομένα που προέκυψαν. Στο πλαίσιο αυτό προβάλει «κλειδωμένη» η παραχώρηση του Λισάνδρο Σεμέντο και ο ΟΦΗ… καραδοκεί.
Οι κρητικοί διατηρούν για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό buy out ύψους περίπου 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έχουν μπει στη διαδικασία να το «ψάξουν» κατά πόσο μπορεί να «πέσει» ή έστω να τον κρατήσουν δανεικό με άλλους όρους. Επί του παρόντος στο Σιτάρντ… συζητούν μόνο πώληση του παίκτη και ο Ιβο Πφένινγκς, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν.
«Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως το μπάτζετ μας (σ.σ. 7,5 εκ. ευρώ) θα πρέπει να μειωθεί 40% με 50% για την επόμενη σεζόν. Οπότε, είμαστε κατά κάποιον τρόπο σε ένα πλάνο διάσωσης του συλλόγου. Θέλουμε να βελτιώσουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους πουλήσουμε σε ένα μεγαλύτερο club μετά από 1-2 χρόνια. Αυτή είναι η εμπορική πολιτική μας.
Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ή δύο πωλήσεις κάθε χρόνο. Πρόσφατα υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τους Μάρκ Ντίεμερς, Αμαντού Σις και Λισάντρο Σεμέντο.
Δεν είναι απαραίτητο να πουλήσουμε. Σκέφτομαι την σημασία του club. Ένας παίκτης έχει μια συγκεκριμένη αξία. Η βιασύνη δεν έχει καμία λογική. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα».
Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα στην Ολλανδία αναφέρουν πως την περίπτωσή του εξετάζουν και ομάδες από την Αγγλία.
gazzetta.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση