HomeHL-9Θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Βασιλάκη

Θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Βασιλάκη

Σε ηλικία 59 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του πρώην Αντιδημάρχου Μινώα Πεδιάδος και πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ Γιάννη Βασιλάκη.

Ο Γιάννης Βασιλάκης είχε διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καθώς υπήρξε και στενός συνεργάτης του Γιάννη Κουράκη και έφυγε σε ηλικία 59 ετών.

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στη Γαρίπα, τόπο καταγωγής του, στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Η σορός θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 14:30 το μεσημέρι.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., της αυτοδιοίκησης αλλά και του ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣΗ

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο… Καλοστραθιά Γιάννη…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση