HomeΚΡΗΤΗΕνημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας

Ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας

Από την Περιφέρεια στο Δήμο Μινώα-Πεδιάδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερωτική συνάντηση για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με την στήριξη του Δήμου. Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης, ο Δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Βιάννου Χαρίλαος Τριγωνάκης και Νίκος Θεοδοσάκης, από το Πανεπιστήμιο Κρήτης ο Δρ. Μανόλης Ροδιτάκης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ, εκπρόσωποι εμπλεκόμενων υπηρεσιών, φορέων και οι προσωρινοί ανάδοχοι του προγράμματος δακοκτονίας στη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την υλοποίηση της συνάντησης, επεσήμανε στους αναδόχους, ότι ,οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου αλλά και του Δήμου είναι στην διάθεση τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα της δακοκτονίας ώστε να υπάρξει το μέγιστο όφελος για τους παραγωγούς μας, τον πρωτογενή τομέα αλλά και την οικονομία του τόπου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης ευχαριστώντας για την συνάντηση, ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου έπραξε όλα όσα της αναλογούν για την αντιμετώπιση της δακοκτονίας, και το σημαντικότερο είναι τώρα να εκτελεστεί σωστά το πρόγραμμα από τους αναδόχους, και προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος θα επιτηρεί την υλοποίηση του σχεδιασμού για την δακοκτονία.

Η επόμενη ανάλογη συνάντηση που οργανώνει η Π.Ε. Ηρακλείου θα γίνει στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων στο δημοτικό κατάστημα Πεζών την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και θα αφορά τα τμήματα εφαρμογής δακοκτονίας σε Αλάγνι, Αρχάνες, Πεζά, Πύργος, Τεφέλι και Χουδέτσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση