HomeHL-TOPΗ «καβάτζα» για την ηρωίνη ήταν στα…Ενετικά Τείχη

Η «καβάτζα» για την ηρωίνη ήταν στα…Ενετικά Τείχη

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου -Δύο συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 36χρονος και ένας 33χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο, με την αστυνομία να κατάσχει περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

 

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για τους δύο άνδρες ου όπως διαπιστώθηκε κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

img-d88f146d50718217bbec62a72795d39c-v

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης,  εντοπίστηκε ο ένας αλλοδαπός να μεταβαίνει σε περιοχή των Ενετικών Τειχών όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες. Ακολούθησε η σύλληψη του και στη συνέχεια συνελήφθη και ο έτερος αλλοδαπός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 807,1 γραμμαρίων. Οι ποσότητες της ηρωίνης βρίσκονταν μέσα σε γυάλινα βάζα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

img-982aa0a581c0f477753e7b7734f42a4b-v

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των αλλοδαπών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ιδιόχειρες σημειώσεις και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση