HomeΚΡΗΤΗΕθελοντική αιμοδοσία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο

Εθελοντική αιμοδοσία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο

Για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου από τις 09:30 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στην Πλατεία Ελευθερίας εθελοντική αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Κρήτη παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά».

Στο Ηράκλειο η δράση αιμοδοσίας υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και σε συνεργασία με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και με το ΠαΓΝΗ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30/05 στις 12:00 το πρωί όλοι οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» , προκειμένου να αναφερθούν σε αυτήν την πολύ σημαντική συνέργεια δυνάμεων που στόχο έχει την ενίσχυση των νοσοκομείων μας.

Από την 7η ΥΠΕ θα παραβρεθεί η Διοικήτρια κυρία Μπορμπουδάκη Λένα, από την Περιφέρεια Κρήτης ο κύριος Βαμβακάς Λάμπρος, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, από τον Δήμο Ηρακλείου η κυρία Παπαδάκη Ειρήνη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Ηρακλείου και πιθανόν και η κυρία Πλεύρη, (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού) και τέλος ο πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Ηρακλείου κος Ζερβός Ελευθέριος.

Ο κύριος Γιαννόπουλος θα βγει ζωντανή σύνδεση με Skype μέσα από τον «ΟΔΥΣΣΕΑ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση