HomeHL-9Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης της ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο.

Πίσω από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι εργαζόμενοι αλλά και η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ, στην περιοχή του Γιοφύρου στο Ηράκλειο, βρίσκεται ένας 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 25χρονος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί σε σπίτια όπου διέμενε, σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και Δήμου Φαιστού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας, το χρηματικό ποσό των 460 ως μέρος του ποσού που είχε αποσπάσει από το κατάστημα καθώς και μία κροτίδα.

Είχε απειλήσει να επιτεθεί με μαχαίρι στην ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ

Ο 25 χρονος το βράδυ της 21ης Μαίου το, φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο, μπήκε στο μίνι μάρκετ στο Γιόφυρο και κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε να επιτεθεί στην 41χρονη ιδιοκτήτρια και τους δύο εργαζόμενους αν δεν του έδιναν τις εισπράξεις της ημέρας.

Η ιδιοκτήτρια άνοιξε την ταμειακή μηχανή αλλά και όσα χρήματα είχε μαζί της και έδωσε στον κουκουλοφόρο κλέφτη 720 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως η 41χρονη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και έκανε μία πρώτη αυτοψία ενώ αναζητά τον κουκουλοφόρο δράστη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση