HomeHL-SportsΗλίας Πουρσανίδης: «Θα πρέπει να είναι πρόταση όλων των ομάδων»

Ηλίας Πουρσανίδης: «Θα πρέπει να είναι πρόταση όλων των ομάδων»

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ήταν εκείνος που κατέθεσε την πρόταση για 20% πληρότητα στα γήπεδα που υιοθέτησε η SL και παρουσίασε σήμερα αναλυτικά το πλάνο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έφερε στο προσκήνιο την πρόταση για να υπάρχουν στα play off και τα play out φίλαθλοι και τα γήπεδα να έχουν πληρότητα 20%.
Η πρότασή του «υιοθετήθηκε» σήμερα  από τη Super League και οι κρητικοί έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Μάλιστα στη τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων.
Οχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο».
Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ομάδας κατέθεσε μία πλήρη σχετική πρόταση, όπου μέσα σε αυτή συμπεριλαμβανόταν και έκθεση της εταιρείας διαχείρισης των εισιτηρίων με την οποία συνεργάζεται ο ΟΦΗ. που παρείχε όλο το πλάνο για τον κόσμο και τον τρόπο που θα προμηθεύετε  εισιτήρια, όπως και τον πώς θα αποκλείεται γύρω του ένας συγκεκριμένος αριθμός θέσεων.
Διαφήμιση
Διαφήμιση