HomeHL-SportsΣοκ στον ΟΦΗ, ρήξη χιαστού ο Κοσμάς Τσιλιανίδης!

Σοκ στον ΟΦΗ, ρήξη χιαστού ο Κοσμάς Τσιλιανίδης!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ κακή ήταν η διάγνωση για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στην προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη, καθώς όπως έγινε γνωστό από τους Κρητικούς το πρωί της Πέμπτης, ο Έλληνας εξτρέμ έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ομάδας, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήγμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 αλλά θα πορευτεί χωρίς τον Τσιλιανίδη μέχρι τα μέσα της επόμενης σεζόν. Με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 26 ματς φέτος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Γιώργος Σίμος περίμενε πολλά από τον ποδοσφαιριστή του…

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

O ποδοσφαιριστής μας θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από το ιατρικό της ομάδας μας και θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

«Σιδερένιος» Κοσμά! Είμαστε όλοι δίπλα σου! Θα γυρίσεις πιο δυνατός»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση