HomeHL-LifestyleΤα ολόλευκα δόντια της Βικτόρια Μπέκαμ και το τρολάρισμα του συζύγου της

Τα ολόλευκα δόντια της Βικτόρια Μπέκαμ και το τρολάρισμα του συζύγου της

Τη συνέκρινε με τον Ρος από τα Φιλαράκια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως η Βικτόρια Μπέκαμ σε κάθε της εμφάνιση, ακόμη και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, είναι πάντα σοβαρή και δεν χαμογελά. Μία φορά όμως τόλμησε να το κάνει και ο σύζυγός της Ντέιβιντ, έσπευσε να την τρολάρει.

Η σχεδιάστρια μόδας εξέπληξε τους θαυμαστές της χθες, όταν ο μικρότερος γιος της, ο 15χρονος Κρουζ, ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία της 46χρονης, την ώρα που χαμογελά. Στην φωτογραφία εικονίζονται ο Κρουζ και η Βικτόρια Μπέκαμ με λευκές ρόμπες πιθανότατα από κάποιες διακοπές τους γιατί το μαύρισμά της είναι πολύ έντονο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο 15χρονος έγραψε: «Προφανώς η μαμά μου χαμογελά».

victoria-beckham-rompa-xamogelo-lefka-dontia

Φυσικά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν εκεί και θέλησε να τρολάρει την σύζυγό του κάτι που συνηθίζουν εξάλλου, όπως για παράδειγμα στις καλοκαιρινές τους διακοπές που η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε ένα πανάκριβο φόρεμα ενώ βρισκόταν στο σκάφος του Έλτον Τζον και χαλάρωνε, αλλά και όταν η σχεδιάστρια μόδας τρόλαρε τον πρώην ποδοσφαιριστή για τα… φασόλια. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Ντέιβιντ Μπέκαμ να σχολιάσει, γράφοντας: «Πόσο λευκά είναι τα δόντια της μαμάς Βικτόρια Μπέκαμ; Είναι ο Ρος από τα Φιλαράκια» αναφερόμενος φυσικά στον ήρωα της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που σε ένα επεισόδιο λευκαίνει τα δόντια του για ένα ραντεβού, αλλά τελικά γίνονται ασυνήθιστα και υπερβολικά λευκά, ενώ σε ένα άλλο επεισόδιο, αγοράζει ένα σπρέι μαυρίσματος, αλλά το αποτέλεσμα είναι τραγικά λάθος.

Να σημειωθεί πως το Σεπτέμβριο, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε αποκαλύψει γιατί δεν χαμογελά ποτέ δημόσια. Όπως είχε δηλώσει: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Στο παρελθόν κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου, όπως για παράδειγμα, να μην χαμογελώ ποτέ δημόσια. Τώρα δεν είναι έτσι. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχτώ αυτό που είμαι στα 45 μου, να νιώθω αυτοπεποίθηση να νιώθω ικανοποιημένη» είχε αναφέρει στο περιοδικό Glamour.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση