HomeΓΝΩΜΕΣΝικος Αντωνακακης: Επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας !

Νικος Αντωνακακης: Επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας !

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν η Κυβέρνηση δεν προχωρήσει άμεσα σε σοβαρές επιδοτήσεις(και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας, η προηγούμενη δεκαετία της κρίσης θα φαντάζει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό πού θα ζήσουμε τονίζει το γνωστό στέλεχος της ΝΔ Νικος Αντωνακακης ο οποίος επισημαίνει :

Από τίς 90.000 επιχειρήσεις  που σύμφωνα με τις  ανακοινώσεις του Υπ. Οικονομικών είχαν επιλεγεί (κατόπιν αίτησης τους) για να λάβουν το κρατικό δάνειο της ” επιστρεπτέας προκαταβολής», μέχρι και τις 15 Μαΐου  -τελευταία μέρα- έκαναν οριστική αίτηση να πάρουν τα χρήματα οι μισές (46.359). Αυτό λόγω της ρήτρας μη απολύσεων έως τέλος Οκτωβρίου, για όσες  επιχειρήσεις το λάβουν.!!

Εάν σε αυτή την φάση, ένα τόσο μεγάλο ποσοστό επιχειρηματιών , αρνείται να λάβει ζεστό χρήμα, διότι θεωρεί πιο ασύμφορο το να κρατήσει όλους τούς υπαλλήλους του για 5 μηνες, καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό για την εκτόξευση των απολύσεων και της ανεργίας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση έχει ήδη αργήσει πολύ. Αν δεν προχωρήσει άμεσα σε σοβαρές επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας, η προηγούμενη δεκαετία της κρίσης θα φαντάζει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό πού θα ζήσουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση