HomePost ItΑναφορά Μαμουλάκη για την ενίσχυση αστυνομικών τμημάτων

Αναφορά Μαμουλάκη για την ενίσχυση αστυνομικών τμημάτων

Σε Χερσόνησο και αεροδρόμιο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και της Χερσονήσου, εν’ όψη της έναρξης της τουριστικής περιόδου, αναδεικνύει με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταθέτοντας τη σχετική ανοικτή επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου, σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο αρμόδιος Υπουργός οφείλει να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καλυφτούν τα σημαντικά κενά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς και στη Χερσόνησο. Ειδικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την ερχόμενη τουριστική περίοδο, η Πολιτεία επιβάλλεται να είναι απολύτως έτοιμη για να αντεπεξέλθει σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει».

Με την επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου, αφού κάνει αναφορά στην άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων και των πτήσεων από το εξωτερικό, τονίζει ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει άμεσος σχεδιασμός ενίσχυσης των Υπηρεσιών που θα επιφορτιστούν με τον μεγαλύτερο όγκο διαχείρισης των τουριστών: του αεροδρομίου Ηρακλείου, του πρώτου πανελλαδικά αεροδρομίου σε αριθμό πτήσεων τσάρτερ και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου που αστυνομεύει την περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση τουριστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση