HomeHL-9Ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγο της κατέθεσε η γυναίκα που κατήγγειλε κακοποίηση

Ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγο της κατέθεσε η γυναίκα που κατήγγειλε κακοποίηση

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα βίωνε τα τελευταία δέκα χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο δικηγόρος της γυναίκας που βρήκε τη δύναμη και πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων και κατήγγειλε την κακοποίηση που ανεχόταν εδώ και μία περίπου δεκαετία.

Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη χάρη στην προτροπή και τη στήριξη των γονιών της και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα φρικιαστικά βίωνε δίπλα στον σύζυγό της με το οποίο έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά.

Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις της

Ανατριχιαστικές είναι οι καταθέσεις της γυναίκας για τα όσα βίωνε δίπλα στον σύζυγό της. Όπως ανέφερε η βίαιη συμπεριφορά του ξεκίνησε το 2012 κι ενώ είχαν ήδη ένα παιδί. Έκτοτε την ξυλοκοπούσε άγρια, είτε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο, είτε την χτυπούσε με μία μαγκούρα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τα βασανιστήρια την εξανάγκαζε να προχωρήσουν και σε σεξουαλική επαφή. Αυτές οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια περιέγραψε στις αρχές όλες τις φρικαλεότητες που έζησε δίπλα στον άντρα της. Μεταξύ αυτών και η εξής: Εκείνη ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της την έβγαλε έξω από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Έξω έκανε πολύ κρύο κι όταν εκείνη του ζήτησε ένα μπουφάν για να μην κρυώνει εκείνος της είπε να πάρει το κάλυμμα του αυτοκινήτου για να σκεπαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε χρειαστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Υγείας.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες

Διαφήμιση
Διαφήμιση