HomeΕΛΛΑΔΑΘεοδωρικάκος: Θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας

Θεοδωρικάκος: Θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση που ως στόχο έχει τη στήριξη των θέσεων εργασίας και των επαγγελματιών της εστίασης, χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, την εφαρμογή από αύριο των ρυθμίσεων για δωρεάν διάθεση επιπλέον δημόσιου χώρου για τραπεζοκαθίσματα στις επιχειρήσεις.

«Το πιο σημαντικό θέμα», είπε ο υπουργός στον ΑΝΤ1, «είναι να στηρίξουμε τις θέσεις εργασίας. Να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να έχουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν τα καταστήματα εστίασης να προσφέρουν τις υπηρεσίες που πρέπει στους πολίτες» Και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας. Έχουμε μια δύσκολη μάχη μπροστά μας».

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενο άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων είπε ότι η απόφαση συμπαρασύρει και τους παιδικούς σταθμούς. «Βλέπω ότι τα μέλη της Επιτροπής έχουν θετική άποψη για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, αλλά την τελική απόφαση γι’ αυτό θα την πάρει ο πρωθυπουργός. Θα ανακοινωθεί αύριο. Αλλά εφόσον ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, θα ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί για το υπόλοιπο διάστημα», επισήμανε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση