HomeHL-9Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο για όλη τη βδομάδα

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο για όλη τη βδομάδα

Εξαιτίας εργασιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι και την προσεχή βδομάδα οι διακοπές ρεύματος για το νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά ανά νομό και ημέρα τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου:

Δευτέρα 25 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Εσταυρωμένο, στη λεωφ.Μενελάου Παρλαμά από τον κόμβο για την εθνική οδό Ηρακλείου – Αγ.Νικολάου μέχρι και την επιχείρηση Κυριακάκη, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Δασκαλάκη, Σαμόλη, Παπαδάκη και Κουζούλογλου.Επίσης στην οδό Εμμ.Λαμπράκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη στην περιοχή Γερμανικά, όπισθεν της πρώην επιχείρησης Στάνη, στην οδό Μίνωος Καλοκαιρινού από την οδό Κλεάνθους μέχρι την πρώτη πάροδο Μίνωος Καλοκαιρινού και στης οδούς Κρήτης, Ελιάς, Υπατίας, Καμπούρογλου, Χείλωνος, Μαρινάτου, Δικταίου, Αϊδινίου, Λιμπρίτη και Κατακουζηνών.

Τρίτη 26 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον Κρουσώνα στις περιοχές του Γηπέδου, του ελαιουργείου Σαββάκη και των γεωτρήσεων ΚΡ – 3, 4, 6 της ΔΕΥΑΗ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον Κορυσώνα, στις περιοχές της εκκλησίας του Αγ.Χαράλαμπου, της μέσα πλατείας πιο πάνω από τη βρύση και στις περιοχές του κρεοπωλείου Τζωράκη και του ξυλουργείου Πυργιαννάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Δ.Φαιστού, στα χωριό Πλατειά Περάματα και στον οικισμό Χρυσόστομος.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Βασιλική του Δ.Γόρτυνας, σην περιοχή της οικίας Παπαδομανωλάκη Δημ.

Τετάρτη 27 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Βουρβουλίτης, Άνω και Κάτω Μούλια.Στην Ι.Μ.Παναγίας Αλμυρής και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Πέμπτη 28 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, ανατολικά του ξενοδοχείου Αφροδίτη, στην περιοχή της οικίας Λυρώνη Ελένης. Στις Πάνω Γούβες στην περιοχή της οικίας Μαυράκη Νικ.του Χαρίδημου.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην Περιοχή της εκκλησίας του Αφέντη Χριστού.

Από τις 9.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστου: Στο Τυμπάκι, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου και στο δρόμο Τυμπακίου – Κόκκινου πύργου από την επιχείρηση Σαραντουλάκη μέχρι το πρώην πρατήριο υγρών καυσίμων Γιαννακάκη. Επίσης στις επιχειρήσεις μεταφορών Σαραντουλάκη, Κρέτα Σίγμα Στεφανάκη και Κατσικαλάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ελιά, στη θέση Μυθιά, στην περιοχή του χοιροστασίου Συντιχάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στον Προφήτη Ηλία, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Νταναλάκη Νικ. Γενικά στο χωριό Ζήντα του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Πάνω Γούβες, στο δρόμο προς Καλό χωριό, στην περιοχή του ελαιουργείου Χρυσού και της νεοανεγειρόμενης οικίας Μαγριπλή.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ελιά, στην περιοχή του χοιροστασίου Τραβαγιάκη και της οικίας Τραβαγιάκη.

Παρασκευή 29 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Θέρισσο, στις οδούς Θενών από την οδό Αυλώνος μέχρι την οδό Πυράνθου, Πυράνθου από την οδό Τάρας μέχρι την οδό Κονδυλάκη, Κονδυλάκη από την οδό Μ.Μερκούρη μέχρι την οδό Πυράνθου, Γ.Γεννηματά από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Αυλώνος και στη Γ.Γερωνυμάκη από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Θενών.

Δήμος Μινώα Πεδιάδος:Γενικά στο χωριό Μαχαιράς του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Τύλισσο, στην πάνω μεριά, στην περιοχή του ελαιουργείου του Συνεταιρισμού.

Δήμος Φαιστού: Γενικά στο χωριό Σίβα του Δ.Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση