HomeΚΟΣΜΟΣΠέθανε η παλαιστής και σταρ του Netflix, Χάνα Κιμούρα

Πέθανε η παλαιστής και σταρ του Netflix, Χάνα Κιμούρα

Σε ηλικία μόλις 22 ετών,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέθανε σε ηλικία 22 ετών η Γιαπωνέζα επαγγελματίας παλαιστής Χάνα Κιμούρα, που είχε γίνει διάσημη από το ριάλιτι σόου του Netflix «Terrace House».

Η οργάνωση «Friday by Stardom Wrestling » που προωθεί την γυναικεία πάλη επιβεβαίωσε την είδηση και ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τον θάνατό της. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, λίγο πριν πεθάνει, είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδήλωναν πως είχε πέσει θύμα εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στα Instastories ήταν χθες, που παρουσίασε μια φωτογραφία με την γάτα της, με μια λεζάντα που έγραφε «Αντίο».

Νικήτρια του βραβείου Farding Spirit 2019, η Κιμούρα ήταν ένα από τα μέλη του καστ της ιαπωνικής τηλεοπτικής σειράς «Terrace House», προτού τα γυρίσματα ανασταλούν λόγω κορωνοϊού. Το ριάλιτι σόου ακολουθεί τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες που ζουν προσωρινά μαζί σε ένα σπίτι.

 «Δεν θέλω πια να είμαι άνθρωπος»

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατό της στο Twitter, σήμερα, το Stardom, ανέφερε: «Παρακαλώ να σεβαστείτε την οικογένεια του θύματος και να αφήσετε λίγο χρόνο για την επεξεργασία των γεγονότων».

Οι ανησυχίες για την παλαιστή εντάχθηκαν χθες όταν η Κιμούρα ανάρτησε φωτογραφίες αυτοτραυματισμού της στο Twitter μαζί με μηνύματα που έγραφαν: «Δεν θέλω να είμαι πια άνθρωπος. Ήθελα μια ζωή που να με αγαπούν. Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Αντίο».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση