HomeHL-9«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού μας»

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού μας»

Σπαρακτικά τα λόγια των τραγικών γονιών του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα ανακριτικά γραφεία πέρασε η υπόθεση του λογιστή από τη Σητεία που έφερε στο φως το «Τούνελ».

Πατέρας και γιος που κατηγορούνται με δυο κακουργήματα για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη 44 χρόνων, ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν, σύμφωνα με το anikolouli.gr, είναι έκθεση ζωής σε κίνδυνο και ο γιος κατηγορείται και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο Τηλέμαχο.

Στον Ανακριτή Νεαπόλεως Λασιθίου εμφανίστηκαν και οι τραγικοί γονείς. Η δικηγόρος τους, Γιάννα Παναγοπούλου που τους συνόδευε, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη των κατηγοριών.

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ…»

Οι γονείς του Κακουλίδη που μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δυο τους παιδιά, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

https://www.youtube.com/watch?v=fwARLw-7x3U&feature=emb_logo

«Σήμερα είναι πολύ σημαντική ημέρα για εμάς. Περιμένουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί η ψυχή του γιου μας. Το παιδί μας θα μπορούσε να είναι στη ζωή», λέει συγκινημένη η μητέρα του.

Ευχαρίστησαν την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της για τις έρευνες που έφεραν στο φως την υπόθεση και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες.

Μέσα σε πέντε χρόνια οι τραγικοί γονείς έχασαν και τα δύο τους παλικάρια 

Ήταν 21 Νοέμβρη του 2019, ανήμερα της Παναγίας όταν το βράδυ ο 44χρονος λογιστής, Τηλέμαχος Κακουλίδης βρέθηκε σε ένα ραντεβού με πελάτες και “φίλους” του, όπως πίστευε, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένεια του ανώτερου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστα Κακουλίδη και της συζύγου του Αθηνάς.

Λίγες μέρες πριν είχαν το μνημόσυνο του μικρότερου γιου τους, Γιώργου, που πέθανε από την επάρατη νόσο. Η τραγωδία για την οικογένεια μεγάλη. Μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δύο τους παλικάρια.

Οι γονείς κατάφεραν μέσα στον πόνο και την απελπισία τους να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό γραφείο του Τηλέμαχου, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

https://www.youtube.com/watch?v=1zqLPhxIALI&feature=emb_logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση