HomeΥΓΕΙΑΚορωνοϊός: Γιατροί από όλο τον κόσμο ανταλλάσσουν εμπειρίες στο διαδίκτυο

Κορωνοϊός: Γιατροί από όλο τον κόσμο ανταλλάσσουν εμπειρίες στο διαδίκτυο

Για την αντιμετώπιση της επόμενης μέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαδικτυακά ιατρικά σεμινάρια για τον κορωνοϊό.

Στοχεύοντας στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πνευμονολόγων από χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα, που αντιμετώπισαν τον κορωνοϊό σε νοσοκομεία «πρώτης γραμμής», στον επανασχεδιασμό της ζωής μετά την Covid-19 και την πιθανότητα υποτροπής και εμφάνισης νέου «κύματος», η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος διοργανώνει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

Το πρώτο από τα διαδικτυακά σεμινάρια, το οποίο αφορά την ανταλλαγή εμπειριών θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου, το δεύτερο που αφορά τον επανασχεδιασμό της ζωής μετά τον κορωνοϊό προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουνίου και το τρίτο που αφορά το ενδεχόμενο νέου «κύματος» Covid-19 θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Ο κορωνοϊός την επόμενη μέρα

«Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος θεώρησε ότι είναι σωστό να κάνει μια ολοκληρωμένη σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει το θέμα του κορωνοϊού. Με αφορμή τον επίλογο της πρώτης φάσης της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης από την Covid-19, διοργανώνει αύριο, (23/5 και ώρα Ελλάδος 11:00-13:30) το πρώτο, με τη συμμετοχή πνευμονολόγων από νοσοκομεία «πρώτης γραμμής της χώρας μας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Στο σεμινάριο αυτό πνευμονολόγοι από νοσοκομεία πρώτης γραμμής του Μιλάνο, της Μπολόνια, του Ανόβερου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα εξιστορήσουν την εμπειρία τους, θα ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση της Covid-19 και θα ανακοινώσουν τα συμπεράσματά τους. Είναι μια τεράστια κίνηση από πνευμονολόγους πρώτης γραμμής από όλες τις περιοχές της γειτονιάς μας όπου θα αποκτήσουμε την εμπειρία της πρώτης φάσης για να έχουμε τη δυνατότητα να συγκρίνουμε μετά τις επόμενες φάσεις δηλαδή τον επανασχεδιασμό της ζωής μας και το τι μπορεί να συμβεί στην επόμενη δεύτερη φάση» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος, πνευμονολόγος Ηρακλής Τιτόπουλος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση