HomeHL-9Αναμονή πορισμάτων για την καταγγελία αστυνομικής βίας σε βάρος του 38χρονου

Αναμονή πορισμάτων για την καταγγελία αστυνομικής βίας σε βάρος του 38χρονου

Διέταξε ΕΔΕ η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονη είναι η αντιπαράθεση που επικρατεί ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» που αναφέρονται στην καταγγελία για αστυνομική βία στο Ηράκλειο.

Ο 38χρονος άνδρας που κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς της ομάδος ΔΙΑΣ στην Αμμουδάρα Ηρακλείου έχει προχωρήσει σε μήνυση.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί προχώρησαν επίσης σε μήνυση σε βάρος του 38χρονου λέγοντας πως όλα αυτά δεν συνέβησαν.

«Φως» στην υπόθεση θα ρίξουν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες καθώς ο 38χρονος υπεβλήθη σε διάφορες εξετάσεις μετά την καταγγελία του.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά των αστυνομικών υποστηρίζεται ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως δεν σημειώθηκε κάποια αστυνομική βία σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει πολύ… ψηλά καθώς εκτός από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρακολουθεί στενά την υπόθεση ζητώντας πλήρη διερεύνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση