HomeHL-CultureΗ Χάρις Αλεξίου μίλησε για την εποχή που ασχολούνταν με… την υποκριτική

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για την εποχή που ασχολούνταν με… την υποκριτική

Συνέντευξη στην ΕΡΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την καριέρα της, τον έρωτα αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή και την προσωπικότητά της ο ερχομός του γιου της.

Το concept της εκπομπής θέλει δύο αγαπημένα και ευρέως γνωστά στο κοινό πρόσωπα να συνομιλούν μεταξύ τους κάνοντας ο ένας ερωτήσεις στον άλλον. Έτσι η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε στο «Συνάντησης της ΕΡΤ» και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη.

«Πάρα πολλές φορές έχω αμφισβητήσει αυτό που κάνω, γιατί πάρα πολλές φορές έχω βάλει τον εαυτό μου να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, η Χάρις Αλεξίου στην κουβέντα της με τον Γιώργο Νανούρη. «Έβλεπα την Μαρινέλλα τις προάλλες… Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της»!

Όταν ο Γιώργος Νανούρης θύμισε στην Χάρις Αλεξίου την σύνδεση με την υποκριτική, εκείνη με χαμόγελο αποκάλυψε πως «ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο».

Τέλος, όσον αφορά τη μητρότητα είπε «Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά», πρόσθεσε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου:

Η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νανούρης σε μια ωραία κουβέντα…

https://www.youtube.com/watch?v=dGu81KeSbB8&feature=emb_title

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση