HomeHL-GreeceΤο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Εχασε το μάτι της η 34χρονη γυναίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα το μεσημέρι της Τετάρτης και το iefimerida.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 09:30 το πρωί σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί όπου εργάζεται η άτυχη 34χρονη.

Τα πρώτα στοιχεία και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα, της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι αυτόπτες μάρτυρες, η μαυροφορεμένη δράστης περίμενε στην είσοδο του κτιρίου ασφαλιστικής εταιρείας -όπου εργάζεται η 34χρονη- έξω από το ασανσέρ.

Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της μάτι.

Το κίνητρο της επίθεσης στην 34χρονη

«Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση πανικού. Εκλέγεται και φώναζε, ήταν πολύ ταραγμένη», σημείωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα ότι τα ρούχα που φορούσε μετά την επίθεση ξεκίνησαν να λιώνουν και να κολλούν πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι ερωτική αντιζηλία, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μετά το συμβάν η δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πλέον στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ αναμένουν να λάβουν κατάθεση και από την 34χρονη, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr από το σημείο της επίθεσης έξω από το ασανσέρ:

kallithea-ansaser-vitrioli-polykatoikia-ellas kallithea-ansaser-vitrioli-polykatoikia

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση