HomeΚΡΗΤΗΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για τα δημοσιεύματα που θίγουν το κύρος της αστυνομίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για τα δημοσιεύματα που θίγουν το κύρος της αστυνομίας

"Η Ένωσή μας θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο τρόπο να προστατεύσει το κύρος της τοπικής αστυνομίας αλλά και τους συναδέλφους μας"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ένωσή μας αποφεύγει να μπαίνει στην διαδικασία να απαντάει σε ανυπόστατα δημοσιεύματα σε sites με περιεχόμενο συκοφαντικό για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και περισσότερο για τη τοπική Αστυνομία του Ηρακλείου, υπάρχουν όμως στιγμές που αυτό επιβάλλεται για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους και η Κοινωνία να καταλαβαίνει τις προθέσεις κάποιον και τα προσωπικά οφέλη που προσπαθούν να καρπωθούν από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Χθες 19-05-2020 στην ιστοσελίδα kriti.efsyn.gr δημοσιεύτηκε άρθρο στο οποίο, ελαφρά τη καρδία, ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε την τοπική Αστυνομία ανεπαρκή διότι δεν προχώρησε σε συλλήψεις σε πρόσφατο συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου, υπονοώντας ότι κάλυπτε τους διοργανωτές και έκλεισε το άρθρο του χαρακτηρίζοντας την Ασφάλεια Ηρακλείου σαν βασανιστές της χούντας και της μεταπολίτευσης!!!!

Ενημερώνουμε λοιπόν τον συντάκτη, ο οποίος στον βωμό των click και των εντυπώσεων αμέλησε να κάνει την δημοσιογραφική του έρευνα, ότι ΚΑΙ ο διαδηλωτής που έφερε πριόνι έχει ταυτοποιηθεί και σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία ΚΑΙ στο συλλαλητήριο που έγινε πριν λίγες ημέρες πριν η τοπική αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις και δεκαπέντε προσαγωγές.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς για την Ασφάλεια Ηρακλείου, μία Υπηρεσία που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και πλήγματα στην εγκληματικότητα του Ηρακλείου που είχαν απήχηση σε όλη την Επικράτεια, είναι τουλάχιστον ανήθικο και αντιδεοντολογικό να παρουσιάζει εν έτη 2020 αστυνομικούς που στην συντριπτική του πλειοψηφία δεν είχαν καν γεννηθεί τότε, ως βασανιστές της χούντας και της μεταπολίτευσης.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα σήμερα 20-05-2020 στην  ιστοσελίδα candia.doc δημοσιεύτηκε, ανυπόγραφο φυσικά για άλλη μια φορά άρθρο, στο οποίο σε ρόλο δικαστή καταδίκασε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου ως βασανιστές και ρατσιστές με ανυπόστατες κατηγορίες οι οποίες φυσικά καταρρίπτονται από αυτόπτες μάρτυρες και από την προανάκριση.

Δυστυχώς το φαινόμενο όπου sites πάσης φύσεως και ιδεολογίας ανεξέλεγκτα δικάζουν και καταδικάζουν αστυνομικούς χωρίς κανένα στοιχείο αντικαθιστώντας την Ελληνική Δικαιοσύνη και προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη σε βάρος ενός θεσμού όπως είναι η Ελληνική Αστυνομία, γιγαντώνουν με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η Ένωσή μας θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο τρόπο να προστατεύσει το κύρος της τοπικής αστυνομίας αλλά και τους συναδέλφους μας από τέτοιες καταδικαστέες από το σύνολο της Κοινωνίας ενέργειες και θα ζητήσουμε την συνδρομή της Δικαιοσύνης που με τόση πίστη υπηρετούμε.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση