HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού

Τι κατήγγειλαν τρεις γυναίκες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα ίχνη και τελικά στη σύλληψη ενός επίδοξου βιαστή στο Καλοχώρι προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος φέρεται πως επιχείρησε να βιάσει τουλάχιστον τρεις γυναίκες στην περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη. Τα απανωτά κρούσματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της απόπειρας βιασμού στην περιοχή είχαν προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους και κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

Αμέσως, συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από την ΕΛΑΣ που ερεύνησε εξονυχιστικά την περιοχή και τελικά εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes είναι Ιρακινής καταγωγής.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για τη σύλληψη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ) εξέδωσε ανακοίνωση η οποίας έχει ως εξής:

«Ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, με αντικείμενο τους στοχευμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, προχώρησε στη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών για παρενόχληση γυναικών. Πρόκειται για 29χρονο άντρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης, κατά το προηγούμενο διήμερο και σε διαφορετικό χρόνο, προσέγγισε τρείς γυναίκες και προέβη, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

grtimes.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση