HomeHL-9Ηράκλειο: Βρήκε το κλεμμένο όχημα του μετά από 5 μήνες

Ηράκλειο: Βρήκε το κλεμμένο όχημα του μετά από 5 μήνες

Οι δράστες το είχαν διαλύσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από 5 ολόκληρους μήνες ο ιδιοκτήτης του αγροτικού αυτοκινήτου στο Ηράκλειο το βρήκε εγκαταλελειμένο σε επαρχιακό δρόμο.

Συγκεκριμένα το όχημα το βρήκαν υπάλληλοι του Δήμου και αυτό γιατί οι δράστες μετά από 5 μήνες το είχαν κυριολεκτικά διαλύσει, με αποτέλεσμα το όχημα να τους «αφήσει» τα ξημερώματα της Δευτέρας στη μέση του δρόμου.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι δράστες το παράτησαν στη μέση του δρόμου και ή κατάφεραν να πάνε στον προορισμό τους με τα πόδια ή ειδοποίησαν κάποιον γνωστό τους να πάει να τους πάρει.

Εκλάπη τον περασμένο Δεκέμβριο

Το όχημα εκλάπη στις 18 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Θερίσου. Ο ιδιοκτήτης του παρά την κινητοποίηση, τις αναρτήσεις σε social media και εννοείται την καταγγελία του στην αστυνομία δεν είχε καμία ενημέρωση για την τύχη του.
Το βρήκε σήμερα το πρωί χάρη στην παρατηρητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων, στον επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στα χωριά Άγιος Θωμάς και Λαράνι, οι οποίοι και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίου Μύρωνα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όπου πήραν υλικό και αποτυπώματα τα οποία αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών σε μία προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Οι διωκτικές αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο το όχημα να έχει εμπλακή σε αξιόποινες πράξεις.
Το σίγουρο είναι πως ο ιδιοκτήτης θα χρειαστεί αρκετά χρήματα για την επισκευή του εάν αποφασίσει να το επισκευάσει, όπως τόνισε στο cretapost.

Διαφήμιση
Διαφήμιση